Low Carb

Tohle je počteníčko ke kávičce nebo k čaji. Bude následovat několik příspěvků o mojí cestě k Low Carb.

18. března 2019 byl den, kdy jsem začala jíst low carb. Podrobné informace o tomto stravování se můžete dozvědět na stránkách Paleo Snadno.

O Low Carb stravě jsem se poprvé doslechla tak před dvěma lety u jedné blogerky, která se tak začala stravovat, ale nějak víc jsem to nevnímala.

Pak další blogerka začala publikovat jakože zdravé recepty bez mouky a já poprvé upekla svůj low carb chleba, protože mě zaujal. Bylo to zdravé a to mi stačilo. Pak jsem samozřejmě okoukala i pár dalších receptů a zkusila je.


Kachní prso, cudle, niva, brokolice, rajčátka, řeřicha a avokádový olej


Lívanečky z krémového sýru


Low Carb chlebík


Asi před necelým rokem už jsem se o tom dozvídala více a velmi mě to lákalo, dokonce jsem vařila spoustu receptů, protože nám to jídlo chutnalo. Stále jsem na to chtěla najet, ale já vášnivá pekařka kváskových chlebů a jiných pochutin jsem říkala pořád ne. Že se toho nevzdám a že mi to vezme moje nejmilejší, že mě to omezuje od jídla, které miluji.

Někdy na podzim začala jíst low carb manželova maminka a já jsem ji obdivovala. Od té doby jsem pořád váhala jestli do toho jít nebo ne, ale vždy z toho vyplynulo, že to není nic pro mě.

A právě v březnu mi zahlásilo v hlavě, jsi připravená, tak jsem do toho šla. Zkusím to jak mi to půjde, jak budu spokojená. Kdyby to nevyšlo, tak se svět nezhroutí.

A takhle začala moje cesta k Low Carb životnímu stylu a můžete očekávat pokračování tohoto příběhu, jestli jsem se dostala dál a vyhovovalo mi to a nebo jsem to nezvládla.

Přeji Vám hezký den. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mléčné řezy

Čokoládová pěna

Grusetky podle paní Lucky Grusové