Odrážedlo Pukylino

Jeníček k prvním narozeninám dostal toto odrážedlo od jeho babičky. Vzhledem k tomu, že chodil od nějakého 10. měsíce, tak měl tendenci pořád stát a nemohl přijít na tom jak si na to sednout a zároveň jet.

Doma jsme měli ještě takové odrážedlo od značky Smoby a na tom už docela jezdit uměl. Ale to jsme chtěli nechat na domácí používání, protože tam míval schované hračky a podle mě je to i odrážedlo tak na doma. :)

Jízda na Bílé hoře v Brně

Pukylino má kovovou konstrukci, která je velmi pevná a stabilní, kolečka jsou trošku hlučná, ale ideálně široká. Na stránkách píší, že ty kolečka jsou pěnová a tichá, ale to se mi teda moc právě nezdá. Možná máme starší verzi :)

Sedátko je plastové a má ergonomický tvar.

Co se týče řidítek, tu jsou gumové, na dotek příjemné a moc se mi líbí, že mají bezpečnostní koncovky. Řidítka se dají výškově nastavovat.

Pukylino má nosnost do 20 kg a jeho hmotnost je 2,7 kg.  Pokud by Vás zajímali rozměry, tak délka je 51 cm, šířka 26 cm a my máme barvu kiwi s modrými řidítky.

Puky s naší výbavou

 Synovi se s Pukylinem jezdí velmi dobře, nemá sebemenší problém se zatáčením nebo že by zakopával o kolečka.

Pro mě jako pro rodiče, který odrážedlo nese v ruce pokud dítě střídá ježdění s chůzí je velké plus, že má sedátko s úchytkou na ruku a příjemně se nese.

Vepředu máme dvě světýlka, vzadu jedno velké a vepředu na tyči od řidítek máme ještě reflexní pásku. Pukylino bereme sebou na každou procházku. Vyzkoušeli jsme ho jak ve dne, tak za tmy, tak za deště i za sněhu. Vypořádá se skoro s každým povrchem. Jediný terén kde mu to nejelo bylo vetší množství kamínků jak je to občas na dětských hřištích. Ale na tom by nejelo opravdu nic.






Takže za nás super odrážedlo a moc děkujeme babičce. :)

Přejeme příjemné vybírání a ježdění. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake