Přírodní kosmetika Jolu

Kosmetiku Jolu jsem objevila na Instagramu po doporučení kamarádky. Měla jsem možnost vyzkoušet jejich sadu na problematickou pleť, za kterou jsem byla velmi ráda. Mají i stránku na Facebooku, kde jsem našla spoustu pozitivních hodnocení. :)

Po rozbalení jsem byla překvapená, že mi sada přišla v krásném dárkovém balení a přibalili mi i dáreček v podobě mýdlové růžičky, která nádherně voní po růžích.

Balíček po otevření


No není to nádhera


Opravdu krásná příjemná vůně růží, která není nějak vtíravá, ale přirozená

A teď něco málo k této značce. Firma Jolu vyrábí kosmetiku z čistě přírodních surovin, je 100% vegetariánská, jedná se o malé šarže s důsledným zpracováním v bio kvalitě a je s láskou vyráběná v České republice. :)

Sada na problematickou pleť obsahuje mýdlo s aktivním uhlím a tea tree olejem, masku na obličej se zeleným jílem, chaluhou bublinatou a tea tree olejem a jako poslední obsahuje pleťový krém proti akné s bambuckým máslem, konopným olejem, avokádovým olejem a esenciálními oleji tea tree, vetiver a šalvějí.

Tato sada je skvělé kombo na čištění pleti a její výživu.

Maska je příjemná na obličeji, pleť po ní není červená a po smytí mi přijde taková jemná.

Jílová maska


Složení

Krém je konzistencí šlehaného másla, příjemně voní a je hutnější. Krém je potřeba v malém množství zahřát v ruce a pak namazat obličej, stačí ho málo :)

Pleťový krém


Složení

A konečně mýdlo, to je opravdu super, voní hezky po tea tree, je teda černé po tom uhlí, ale normálně se to umyje. Čistí moc hezky.

Mýdlo, které krásně voní po tea tree


Složení

Tuto sadu doporučuji vyzkoušet. Já si ji určitě objednám znovu nebo aspoň to co dopotřebuji :)

Mějte se krásně a díky za Vaši pozornost :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake