Twisto - získejte 300 Kč s mým promo kódem

Twisto je platební online aplikace, která za Vás platí nákupy, které pak zaplatíte najednou v měsíčním vyúčtování.
S mým promo kódem JANP885 dostanete při založení účtu 300 Kč. Založení i používání tohoto účtu je zdarma.

My používáme Twisto hlavně při nákupech na Rohlik.cz, protože tím získáváme s klubem Rohlíček 5% slevu na celý nákup. Jednoduše uděláme několik nákupů v měsíci, a pak je všechny najednou zaplatíme. Podobné výhody nabízí i jiné eshopy.

Díky funkci snap můžete v aplikaci vyfotit nebo nahrát jakoukoli složenku či fakturu a Twisto to vyřeší za Vás.
Twisto nabízí 3 tarify, online, standart a premium. Tarif online je po celou dobu zdarma, tarify standart a premium jsou zdarma první 3 měsíce a po té zpoplatněné. Odkaz na tarify zde.
K tarifu standart dostanete i náramek pro bezkontaktní placení v obchodech. Nově také můžete platit iPhonem díky podpoře Apple Pay.

Twistem se dá platit nejen na Rohlik.cz, ale ve stovkách dalších eshopů jako je například Dáme jídlo, Slevomat, Malvík nebo Countrylife. Seznam eshopů je k nahlédnutí zde.

Registrace online účtu je jednoduchá. V prvním kroku zadáte základní údaje a promo kód JANP885 tak jako na obrázku.
Dále je potřeba vyplnit pár dalších údajů jako dosažené vzdělání, počet dětí apod. Je na Vás zda je vyplníte pravdivě nebo ne.

Potom je potřeba vyfotit občanský průkaz a pořídit selfie. Pokud se registrujete na počítači, tak stačí kliknout pokračovat z mobilu a na mobil Vám přijde odkaz, kde můžete celou registraci dokončit. Po té už jen počkáte na ověření.

Pokud máte jakékoliv otázky, tak se ptejte v komentářích. Hezký den. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake