Moje low carb proměna po půl roce - 3. díl

Už to bylo půl roku co žiji low carb. Za takovou krátkou dobu se toho hodně událo.

Ze skoro každodenního cvičení se staly delší procházky a jednoduché, rychlé cvičení přibližně 1-2x týdně. Měla jsem hodně dlouho v plánu zajít do posilovny, ale neměla jsem odvahu hledat parťáka a sama jsem se styděla, tak jsem se k tomu během toho půl roku vůbec nedostala. :D Ne že by se mi nechtělo, ale jsem stydlivá a potřebuji podporu. Ale jak jsem zmiňovala v předchozím příspěvku tipy na cvičení, tak to jsou stále mé oblíbené cviky, přidala jsem akorát cardio cvičení. Inspirovala jsem se na YouTube.

Stále se snažím dodržovat přerušovaný půst 8/16, jím 2-3x denně a nyní si držím sacharidy pod 60g, ale někdy se stane, že tento můj pomyslný limit překročím.

Jednou jsem přemýšlela, že bych zkusila zase navýšit zdravé sacharidy, ale velmi rychle jsem si uvědomila výhody low carb a dále jsem o tomto životním stylu nepochybovala. Ještě více jsem se utvrdila v tom, že mi to takhle vyhovuje. S mojí vůlí je to tak, že i když zhřeším, tak se ráda vrátím zase zpátky do mých zajetých kolejí a pevně doufám, že to tak zůstane.

Co se týče hlavních změn, zvýšilo se mi trošku sebevědomí, zmírnilo se mi akné tak, že už se skoro vytratilo, lépe se mi spí a usíná, mám lepší návyky k jídlu, nejsem závislá na cukru a jsem šťastná, že jsem konečně něco dotáhla do cíle. :)

Moje půlroční proměna

A teď půjdu s kůží na trh. Pořád se můžu řadit do vyšší váhové kategorie, ale já jsem spokojená. Jsem šťastná z toho co jsem dokázala a že jsem se k tomu dokopala a ty kila dala dolů. Pokud to půjde a dále se mi bude dařit, budu se snažit dále redukovat moji váhu. Fotka vlevo je pořízená 2. října 2019 a fotka vpravo 23. března 2019.

Docela dost mě mrzí, že jsem se nezměřila na začátku tak jako se měřím od června. Ale pokud Vás zajímají mé výsledky tak tady jsou. Co se týče váhového úbytku, od března do října se mi podařilo zhubnout 33 kg.       

DATUMPASBOKYPAŽESTEHNO
18. března 201994 cm125 cm//
10. června 201989 cm117 cm37,5 cm75 cm
5. srpna 201982 cm108 cm35,5 cm70,5 cm
7. října 201975 cm97,5 cm33 cm65 cm

Všem, kdo se snaží shodit pár kil, držím Vám palce a přeji pevnou vůli. Jsem v tom stále s Vámi a tenhle příspěvek slouží i jako inspirace a povzbuzení, že všechno je možné, cokoliv jde změnit a já jsem toho důkazem. Ta, co si před touhle fází života říkala, že to je nemožné a že to nepůjde. :)

Pokud máte otázky, stačí napsat do komentářů a já Vám je ráda zodpovím. 

Přeji krásný den. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake