Sportovní oblečení

Dříve jsem cvičila v tom, co jsem měla doma. Byly to legíny, nějaké bavlněné, sportovní podprsenka a někdy i tričko.


Hlavně zezačátku jsem vůbec necvičila, zaměřovala jsem se hlavně na stravu a chodila na delší procházky. Pamatuji si ty doby, kdy jsem každé ráno chodila rychlou chůzí i 8km a byla jsem na sebe nejvíc pyšná, že jsem za den zvládla těch 10 000 kroků. 

A při snaze cvičit mi na mou velkou váhu stačilo 10-15 minut cvičení a byla jsem hotová. Do sportovního oblečení jsem zainvestovala až když jsem zhubla 33kg a věděla, že mě to opravdu baví a že je to ta správná cesta, kterou se chci vydat.

Měla jsem opravdu velké poprsí, takže jsem potřebovala podprsenku s vysokou oporou a hlavně pohodlnou, pohodlná ramínka a právě na www.astratex.cz mají úplně skvělý výběr.

Tu podprsenku mám doteď, i když už do ní nemám co dát 😂 mám ji jako záložní, za tu dobu a to jsem ji používala opravdu velmi často, byla neustále praná, je ve velmi dobrém stavu, takže rozhodně vydrží! Přikládám odkaz na podprsenku, je teda v jiné barvě, já měla černo-zlatou a ta je teď pravděpodobně vyprodaná. Byla skvělá i v tom, že se dala zapnout jakoby do kříže. 


Nakonec jsem dostala spolupráci s Astratex a měla i perfektně padnoucí legíny, které nebyly konečně krátké, skvěle padly, perfektní materiál a barvy. Mám tu starší příspěvek právě s první spoluprací. Fotky v reálu na normální postavě. Tričko využívám doteď přestože je mi větší, ale je skvělé, ten materiál je perfektní.

Tentokrát jsem si vybrala podprsenku se střední oporou, protože dost běhám, a i když by mi stačila lehká opora, tak ta střední je taková příjemnější. Navíc ten materiál je úplně skvělý, příjemný, můžu jen doporučit.


Dále jsem si vybrala cyklistické legíny, které jsou opět úplně skvělé. Drží jak mají, materiál úžasný, zkoušela jsem v nich cvičit jak kardio, silový trénink, běhala jsem v nich i jezdila na kole. Splňují co mají! Největší výhoda je kapsička vepředu, která je velká a já v ní je teda skladuji kapesníčky nebo obal sluchátek. Sice se tam vleze i mobil, ale ja mám docela velký a těžký mobil a to by bylo dost nepohodlné. :) 


Při chladnější počasí je potřeba i tričko nebo mikina s delším rukávem, tak jsem zvolila mikinu s rozepínáním, protože mi to přijde fajn a praktické. Navíc je z lehkého a příjemného materiálu. Já mám sice v šedé, ale ta asi zrovna taky není skladem. :) 


Bunda zachrání nejen v silnějším větru, dešti, ale i zimě. S ní jsem naprosto spokojená. 


Vybrala jsem si takové univerzální oblečení vhodné pro většinu sportů už jen kvůli tomu, že nejsem zaměřená jen na jeden druh. :) 

Tak co, jak se Vám líbí kousky, které jsem si vybrala? :) 

Mějte krásný den. :) 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake