Jídlo a cestování

Jak víte, ráda si jídlo zapisuji do kalorických tabulek abych měla přehled kolik toho za celý den sním. Příjem si už dlouho nehlídám, protože to nemá smysl, jím podle potřeby, ale hlídám si hlavně abych se extrémně nepřejídala, ale hlavně abych měla dostatečný příjem bílkovin, který je důležitý pro udržení  mých svalů, ale také pro pocit sytosti.



Já jím vesměs zdravé potraviny, které mému tělu dají potřebné živiny. Snažím se jíst potraviny průmyslově nezpracované, ale tím si teď trošku protiřečím. Na dovolené je to pro mě opravdu těžké udržet si bílkoviny aniž bych si nedala proteinové produkty. Když si v restauraci objednám jídlo, tak ten mikro kousíček masa mi ty makra opravdu nezachrání, to už by chtělo stravu v podobě bufetu nebo all inclusive, který si záměrně nepřiplácíme ne kvůli ceně, ale kvůli tomu, že jsme celý den pryč a nechceme být kvůli jídlu takhle omezeni.

Proteinové tyčinky

Ale teď k věci. Nejen, že si vozím protein, ale vozím si hlavně proteinové tyčinky, které si dávám buď na svačinu nebo když cítím, že nejsem dostatečně nasycená. Hodíte je do batohu a jste zachráněni.

A myslím tím nejen proteinové tyčinky, ale dokonce i croissanty. Ty mě opravdu velice překvapily. Schválně jsem si je nechala na dovolenou, protože jsem věděla, že tam je opravdu nutně využiji. Firma Keto Fit má opravdu spoustu produktů, nejen náhrady jídla, ale právě i džemy bez přidaného cukru, barviv a umělých sladidel.

Proteinové croissanty

Když bychom měli k dispozici apartmán s kuchyní, byla by to větší výhra, protože bych si s sebou vzala i proteinové palačinky, jejichž směs se smíchá pouze s vodou v šejkru a můžete vesele opékat na pánvi a snídani či snack máte za pár minut. A to složení? To mě nadchlo snad úplně nejvíc.



A co Vy a proteinové produky? Jaký máte názor? Víte, že bílkoviny jsou makroživina, která zasytí a navíc má termogenní efekt?


Přeji krásný den. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake