Spodní a sportovní prádlo - proč mi na něm záleží

Za mě je důležité nejen sportovní prádlo jako např. dobře padnoucí legíny nebo podprsenka, která drží prsa tam kde mají být. 

Já vybírám legíny, které jsou sice přiléhavé, ale tak aby nepadaly, nesjížděly a hlavně aby mě nikde neškrtily. 



Co se týče podprsenky, dříve když jsem zkoušela běhat, pár let zpět, tak jsem měla klasickou sportovní podprsenku s velmi slabou oporou a do toho obrovská prsa, která mě při sebemenším pohybu mrskala do brady. Zvolila jsem špatné prádlo a takhle si znechutila pohyb. Nyní si můžu dovolit i střední oporu, protože mám prsa zase naopak o 4 čísla menší a tu zbylou kůži mi to udrží. Ano, takhle se mi poprsí zdevastovalo po 2 kojeních a zhubnutí 46kg.


A v rámci spolupráce s eshopem Trenýrkarna jsem měla možnost vyzkoušet produkty dle mé volby. 


A nejen podprsenka, ale i kalhotky jsou důležité. Určitě je důležitá správná velikost a vhodný střih. Já se tím rozhodně nějak netajím a vyhovují mi tanga, ale tanga z bavlny. Nyní zkouším tyhle od Calvin Klein, které mají opravdu skvělý materiál, širší lem, padnou jak ulité. Je to balení po třech kusech - modré, bílé a růžové. Chtěla jsem i nějaké, které dobře vypadají. Také vyrábí přímo ke kalhotkám nebo právě tangám skvělé padnoucí podprsenky, kterou může vynachválit každá žena, která měla možnost právě tohle spodní prádlo nosit.


Tím se dostávám, proč nejradši nosím bavlněné prádlo a ne třeba krajky. Nebo proč tanga a ne třeba nohavičkový střih. Mám to vyzkoušené X krát a vždy jsem se musela jít převléct. Nejhorší bylo, když jsem se snažila jít běžet s trošku volnějšími krajkovými kalhotkami nohavičkového střihu. Ženy si dokáží určitě představit ten problém. :D Navíc ten materiál, zkrátka pokud se chceme cítit komfortně, je potřeba vybrat správně padnoucí prádlo, navíc tohle ještě vypadá skvěle. 


Doma cvičím jak v obuvi, ale i bez. Do obuvi rozhodně volím funkční ponožky, ideálně kotníčkové a pohodlné. V zimě si občas beru i podkolenky. Tyhle Bellinda ponožky jsou sice pánské, ale na mou obří 42/43 nohu jsou parádní a navíc mi ladí k botům. Skvěle se nosí. 



Ponožky


A co Vy a spodní či sportovní prádlo? Podělte se o svoje tipy v komentáři.


Přeji krásný den. :) 



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake