Eidam z horkovzdušné fritézy bez tuku a mouky
Eidam ve směsi lahůdkového droždí, mandlové a lněné mouky, dýňové hranolky, zelenina, dip ze zakysané smetany. Hranolky i sýr je z horkovzdušné fritézy.
Většinou si smíchám 1:1:1 mouky a lahůdkového droždí a namáčím do rozkvedlaného vejce a do směsi, do vejce a do směsi a pak jen hodím do fritézy.
Hranolky - > nakrájím jakoukoliv zeleninu a hranolky a šoupnu je do fritézy, pak jen osolím.
Dip - smíchám zakysanou smetanu s česnekem, bylinkami, troškou chilli, kopr+česnek+citron, je to variabilní
Máte doma horkovzdušnou fritézu nebo stále váháte? Já váhala skoro 3 roky, a pak jsem si ji pořídila a udělala jsem dobře, koupila jsem rovnou velkou, dělám co se dá naráz a nikde mi neprská olej, atd. :D
Ale co je skvělý, peču v ní nejen taková jídla, ale i pečivo i kynuté, pizzu, cokoliv. Neustále zkouším co zvládne.
Krásný den a dobrou chuť. :)
Komentáře
Okomentovat