Eidam z horkovzdušné fritézy bez tuku a mouky

Eidam ve směsi lahůdkového droždí, mandlové a lněné mouky, dýňové hranolky, zelenina, dip ze zakysané smetany. Hranolky i sýr je z horkovzdušné fritézy.


Kupuji 30% eidam, protože tolik nevytíká. Zkoušela jsem tvarůžky, goudu, ale všechno vždy vyteklo. Obalená niva z fritézy je taky skvělá.


Většinou si smíchám 1:1:1 mouky a lahůdkového droždí a namáčím do rozkvedlaného vejce a do směsi, do vejce a do směsi a pak jen hodím do fritézy.

Hranolky - > nakrájím jakoukoliv zeleninu a hranolky a šoupnu je do fritézy, pak jen osolím.

Dip - smíchám zakysanou smetanu s česnekem, bylinkami, troškou chilli, kopr+česnek+citron, je to variabilní

Máte doma horkovzdušnou fritézu nebo stále váháte? Já váhala skoro 3 roky, a pak jsem si ji pořídila a udělala jsem dobře, koupila jsem rovnou velkou, dělám co se dá naráz a nikde mi neprská olej, atd. :D

Ale co je skvělý, peču v ní nejen taková jídla, ale i pečivo i kynuté, pizzu, cokoliv. Neustále zkouším co zvládne.

Krásný den a dobrou chuť. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Kakaovo-kokosový mug cake

Moje low carb proměna po půl roce - 3. díl