Nový směr, 8 týdenní výzva s aplikací, jídelníček

Tento příspěvek jsem se rozhodla napsat z několika důvodů. Tak Vám tu sepíšu jak to cítím a co mi pomohlo. 

Fazolovo-batátový dezert s banánem (sleva na aplikaci s kódem IVETA) 

Jáhlovo-dýňová kaše se semínky

Za prvé bych chtěla napsat, že jsem cvičila až moc. Zbytečně. Před cvičením jsem byla schopná jít běžet s kočárkem i 6-8km, pak jsem měla víc jak hodinový silový trénink. Do toho jsem v neustálém pohybu s dětmi, psem, péče o domácnost, aj. 



Kaše z quinoy s ovocem a kokosovými chipsy
Teď mi v tomhle dost pomáhá aplikace Strongbeauty, kde mám pestrý jídelníček a pohyb rozvržený na 4x týdně v pohodlí domova. Je to pro mě stále těžké, protože po tom kvantu pohybu ji teď přijde že toho dělám málo. Ale chci se naučit vše dělat správně a aby to bylo prospěšné pro moje tělo. Ne nadarmo se říká všeho moc škodí. Pak si člověk myslí jak prospívá, když tolik dře (pak už ani ty výsledky nemusí být a tělo si může začít i ukládat tuk), ale důležité je k tomu pohybu i správně jíst! Dostatečně a kvalitně! Nehladovět, ale ani se nepřejídat.

Losos s hořčičnou zálivkou a bramborami

Limetkové kuře s rýží

V aplikaci Strongbeauty  (sleva s kódem IVETA) jsem si vybrala jídelníček pro redukci. Nyní mám asi o 3 kg více než za květen/červen. Nejde mi o ty 3 kg, ale spíše o to, že na té váze (v té formě) v květnu jsem se cítila lépe, takže se pomalu snažím dostat zpět. 
Ano, váha je jen číslo, v zrcadle cítím, že mám nějaký ten tuk od té doby navíc, ale celkově se cítím pořád dobře, není to že bych se nesnášela. Mám tam zadaná nějaká určitá makra, ale když mám pocit, že mi to nestačí, tak si jednoduše přidám. :) 

Když jsem aplikaci jen zkoušela, tak jsem si ji zamilovala. Nevěřila bych, že by mi mohl jídelníček s tréninkovým plánem takto vyhovovat. Vždy jsem si říkala, že to zvládnu sama, když jsem od roku 2019 zvládla celkem zhubnout 46 kg, ale pravda je jiná. Hlavně ten jídelníček je opravdu pestrý, zajímavý, není nudný, dá se pracovat s kalorickými tabulkami a zároveň s tím jídelníčkem. Vyhovuje mi to, má to skvělý systém. 

Co se týče tréninků, tak je vše skvělé vysvětleno a věřím, že kdejakého začátečníka rozhodně potěší vysvětlení, videoukázka, kterou aplikace Strongbeauty  (sleva s kódem IVETA) nabízí. Pak už je tam samotný trénink s motivační hudbou. Cviky víte dopředu, je tam odpočet, zvoneček. Opravdu parádní! 

Hlavně teď probíhá 8 týdenní výzva, kde se budou rozdávat ceny v hodnotě 29.160Kč což je super, že během toho, kdy se člověk snaží dát dohromady a něčeho dosáhnout, že rovnou může soutěžit o takové hodnotné ceny. 

Aplikaci můžete vyzkoušet na týden zdarma a udělat si vlastní obrázek což je výhoda. :)

Máte nějakou zkušenost s jídelníčky? S mým kódem IVETA navíc máte na aplikaci slevu. :) 

Mějte krásný den lidičky. :) 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake