Jídelníček, přejídání, řešení

Chtěla jsem se s Vámi podělit o pár novinek za posledních cca 14 dní.

Je to nějaká doba co jsem vyhrála soutěž tady na IG u @oliviacambalova_ifbb, a to 2 měsíční coaching a set od @timme.shop. :) 

Víte, že velmi ráda využívám aplikaci strongbeauty, inspiruji se jejich jídelníčkem a cvičím podle plánu. Rozhodla jsem se i tak využít výhru a nabrat zkušenosti a mít nad sebou koučku. S tím tedy, že tréninky si nechávám dle aplikace, protože mi opravdu vyhovují a jsou téměř stejné jako u koučky. Takže čekejte reporty ode mě - pocity, aj. Moje první zkušenost s coachingem. Já vše, co jsem zhubla a změnila na svém těle, bylo pouze mojí snahou bez pomoci. Jen KT a kalkulačka. 

Ať už jsem omezila pohyb, navýšila kalorie atd., jsem už skoro rok na udržovacím příjmu až v nadbytku, tak i přes to mě trápilo ZACHVATOVITÉ PŘEJÍDÁNÍ. Pokud čtete tyhle moje příspěvky, tak již víte. Můj první krok byl vyřadit kalorické tabulky. Výsledek byl takový, že jsem jedla intuitivně, nic jsem nepsala, byla jsem spokojená, ale i tak jsem se večer občas přejídala. Už jsem nevěděla proč.

Vždycky jsem si myslela, že nepotřebuji mít snídani nebo svačinu. Jak třeba víte z #fdoe, tak moje první jídlo byla snídaně okolo 10-11h dopo, pak oběd 13-14h, pak  odpo svačina cca 16h, a večeře cca 20h s tím, že jsem měla obrovské chutě a přejídala se. Nebylo to samozřejmě každý den, ale stávalo se. Pořád jsem hledala způsob jak to napravit. A to jsem si neodpírala, nezakazovala, nevyřazovala. Problém byl v tom, že jsem jedla málo přes den ač se to nezdálo a teď je to asi více než týden co mám zařazenou snídani, dopo svačinu, oběd, odpo svačinu a večeři a vyřešilo to můj problém. Zatím nemám potřebu se přejídat. 

No a ještě k tomu teď jedu bez včerejší večeře podle JÍDELNÍČKU a to je mazec. Nikdy jsem si nemyslela, že se znova dostanu do bodu, kdy mám opravdu plné břicho a nemám chutě. Naposledy jsem tohle cítila někdy v těhotenství s Fílou (2020). Myslím ten POCIT plného břicha. Jinak to u mě bylo opravdu jako pocit BEZEDNÉ STUDNY a NEUSTÁLÉ CHUTĚ. Nevím jak přesněji to popsat, ale vím, že mě sledují i ti, co mají stejný PROBLÉM.

Pokud máte nějaké přímé otázky, tak pište. Určitě budu pokračovat v dalším příspěvku. 

Přeji krásný den. :) 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake