6 týdnů v rámci jídelníčku

A je to 6 týdnů co jsem v takové malé dietě. Mám opravdu malý deficit, který téměř neregistruji. Občas mám ale víc pohybu nebo víc stresu, méně spánku a tím pádem větší hlad. Takže čtěte moje pocity. Foto je dnes a na začátku.

Pokud vás zajímají kg, tak jsem začínala na 78,3 a nyní mám 75,3 což je pořád - 3kg. Teď jsem měla víc než týden takový krizový. Měla jsem výčitky, pořád jsem nad tím přemýšlela, psala jsem si s @oliviacambalova_ifbb a jak jinak prostě chce to hlavně klid 🙏 😂 což je u mě nejpodstatnější.

Jestli si myslíte, že já jsem v pohodě, vše jde jako po másle, tak to tak není. Během těch dnů mě přepadlo znovu to záchvatovité přejídání, přesně nějak po 5 týdnech, byl to jeden den a pak mě napadaly chutě večer. Ale jsem zase zpátky. Jsou zkrátka dny a dny. Někdy je hůř někdy líp. Ale priorita je, že se na to nevyprdnu a jedu dal, protože mě to baví!

S jídlem se pohybuji spíše ke 2500 kcal. Jídelníček mám nastavený na 2300, ale většinou si dam o něco málo víc. Např. víc masa, víc avokáda, víc oleje, navíc trošku oříšků, kousek čokolády. 

Co se týče návratu menstruace, vložila jsem se do rukou doplňků stravy od Energy a to Gynex a Stimaral. Tak uvidíme jestli to pomůže. :) dala jsem tomu šanci přestože mi dámy říkaly, že je to tak 50:50. U mě je to všechno v hlavě a nesmím se tolik stresovat běžně přes den a vše tak hrotit. Vím, kde je problém, tak teď jen to vyřešit. ♥ 

‼️MÍRY 8.6.2022 - 75,3kg
Prsa 92,5 cm
Pas 72 cm
Boky 97 cm (přes zadek 100cm) 
Břicho 86cm
Lýtko 41cm
Stehno 60cm
Paže 32cm (přes bicák)

Jsem ráda, že si tuhle cestu takhle dokumentuji a určitě pro Vás chystám obrovský příspěvek o tom záchvatovitém přejídání a i k návratu MS apod. Jen to chce čas, stále si tím procházím a léčím se a pak to bude se vším všudy :)

Přeji krásný den ♥ 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake