Proteinové francouzské toasty
Já se Vám přiznám, že tohle jsou moje první francouzské toasty. Věřím, že ze starší vánočky nebo briošky by byly nejvíc v topu, ale u nás rozhodně nic takovýho neztvrdne naopak se to velmi rychle sní.
Ale tak já jsem si je připravila z bílého toastového chleba a byly dokonalý. V kombinaci s lesním ovocem, 100% lískooříškovým krémem, holandským kakaem a slaným karamelem, no za mě opravdu luxusní! Místo vajíčka jsem ještě použila @mujbilek.cz a radši si přidala tuku v oříškovém másle.
Recept:
- 6g @mujbilek.cz
- 15g proteinu (já dala slaný karamel)
- špetka soli
- voda podle konzistence
- toastový chléb/starší vánočka nebo brioška
Vůbec nic se nebude mixovat, sušené bílky rozmíchejte ve vodě s proteinem, vodu přidávejte postupně aby z toho bylo takové těstíčko.
No pak jen toastový chléb nebo vánočku, briošku (co chcete) namočte z obou stran do těstíčka a na nepřilnavé pánvi opečte z obou stran.
Pak stačí podávat s tím co máte nejradši. :)
Na @mujbilek.cz můžete využít kód ivet200 pro slevu 200 Kč na základní box.
Přeji krásný den a dobrou chuť. :)
Komentáře
Okomentovat