Proteinové francouzské toasty

Já se Vám přiznám, že tohle jsou moje první francouzské toasty. Věřím, že ze starší vánočky nebo briošky by byly nejvíc v topu, ale u nás rozhodně nic takovýho neztvrdne naopak se to velmi rychle sní.

Ale tak já jsem si je připravila z bílého toastového chleba a byly dokonalý.  V kombinaci s lesním ovocem, 100% lískooříškovým krémem, holandským kakaem a slaným karamelem, no za mě opravdu luxusní! Místo vajíčka jsem ještě použila @mujbilek.cz a radši si přidala tuku v oříškovém másle. 

Recept:
  • 6g @mujbilek.cz
  • 15g proteinu (já dala slaný karamel) 
  • špetka soli
  • voda podle konzistence
  • toastový chléb/starší vánočka nebo brioška
Vůbec nic se nebude mixovat, sušené bílky rozmíchejte ve vodě s proteinem, vodu přidávejte postupně aby z toho bylo takové těstíčko.

No pak jen toastový chléb nebo vánočku, briošku (co chcete) namočte z obou stran do těstíčka a na nepřilnavé pánvi opečte z obou stran.

Pak stačí podávat s tím co máte nejradši. :)

Na @mujbilek.cz můžete využít kód ivet200 pro slevu 200 Kč na základní box. 

Přeji krásný den a dobrou chuť. :) 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake