Nákupy na Astratex s recenzí

Tak jsem si říkala, že kromě receptů, fitness a cvičení bych Vám zase mohla dát tip na něco jiného. Třeba na oblečení. Přece jen to spadá do života a můj profil je sice více zaměřený na jídlo a sport, ale oblečení do toho taky spadá.

Co se týče spodního a sportovního prádla, tak volím Astratex, protože mají skvělého rádce velikostí a taky kvalitní prádlo. Tentokrát jsem se kromě podprsenky a sportovního oblečení rozhodla vyzkoušet i teplejší kardigan a nějakou tu basic mikinu.

S Astratex mám dlouhodobě spolupráci, tak jsem si v rámci spolupráce vybrala následující kousky oblečení.


Nejdříve bych opět chtěla vychválit nabídku sportovních bund. Už mám jednu Under Armour bundu doma, ale z trošku jiného materiálu a tahle se mi líbila nejvíc. Právě hlavně ten materiál. Tahle dámská bunda má funkční prodyšný materiál (odvádí vlhkost od těla), voděodolný materiál, je to bunda se stojáčkem, má zapínání na zip a kapsy na bocích.


Další kousek oblečení jsem si vybrala kardigan. Chtěla jsem nějaký opravdu teplý a aby měl příjemný materiál a u tohoto se mi to splnilo. Taky jsem chtěla takový oversize, tak abych se do něj zabalila i když pojedu v autě. Má kapsy na něco lehkého a malého. Je skvělý a dobře se nosí.

Pak tu mám černou basic hladkou podprsenku. Co vám budu povídat, každá jsme jiná a každá potřebujeme jiný střih a druh. Takže za mě jsem opět vybrala dle průvodce velikosti a opět sedí! Jako vždy.


Mikinu jsem chtěla též oversize, takovou obyčejnou, s kapucí a na zip a tahle splňuje to co od ní očekávám. Jak vidíte, jsem spokojená.


A co vy nejraději nakupujete na Astratex? Jdete hned po spodním prádle a plavkách nebo zamířite i ke sportovnímu a běžnému oblečení?

Přeji krásný den. :)

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake