Zotes motivační diář, deník vděčnosti a poznámkový blok

Tentokrát bych chtěla příspěvek věnovat cestě k sebelásce a poznání sama sebe.

Již v roce 2022 to bylo mým cílem. V půlce roku jsem začala trpět poruchou příjmu potravy a táhne se to se mnou doteď. Snažím se s tím bojovat, získat zpět zdravý vztah k jídlu a k sebe samotné. 

Sleva 15% s kódem Iveta

Opravdu se zaměřit sama na sebe a mít se na prvním místě. Je to těžké, a tak si hledám pomocníky, kteří mi pomůžou se právě zaměřit sama na sebe a k tomu mám motivační diář určený nejen pro malé cíle, ale i velké. Vše je tam opravdu krásné rozepsané. Pak mám deník vděčnosti, za který jsem moc ráda a píšu si tam za co jsem vděčná. Nečekaně, možná to někomu přijde zbytečné, ale.. 

V poslední době, která byla fakt náročná, jsem si dost uvědomila, že primárně můžeme být opravdu rádi, že se vůbec každé ráno probudíme. K tomu jsem ani nedospěla sama, ale vděčím za to právě moc důležité osobě, která mi přišla do života. A to, že můžeme být s dětmi, to že si můžeme zacvičit, jít na procházku, prozkoumávat svět, vůbec někam vyjet, aj. to třeba ostatní ani nemohou.

Sleva 15% s kódem Iveta

Pak mám ještě do trojice skvělý poznámkový notýsek, který si šetřím na speciální zápisky pro můj velký cíl a ač je ten cíl velký, tak se pomalu stává skutečností.

Takže pokud právě hledáte něco co má fakt krásnou vazbu, je to hezky zpracované, je tam vše potřebné a za dobrou cenu, tak je to právě Zotes. Vystřídala jsem spoustu fitness diářů, deníků a beztak mi buď někde leží v šuplíku nebo jsem je vyhodila, protože mě to přestalo bavit, protože to byl pouze diář a tam tabulky pro zápis váhy nebo nějaký recept. Tohle Vám dá něco do života.

A díky tomu, že se věnuji nejen tady blogu, ale i Instagramu a Facebooku, tak jsem pro Vás domluvila slevu 15% na nákup na produkty na Zotesu po zadání kódu Iveta. 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake