Highcarb vs low carb II. díl

Určitě jste si všimli předchozího příspěvku, kde jsem tak nějak rozebrala moje pocity ohledně highcarb a lowcarb stravy, přerušovaného půstu a s tím souvisejícím cvičením na lačno.

Od té doby jsem se dostala do další fáze mého ozdravování a to tak, že jsem úplně přestala řešit kalorické tabulky, kalorie, nic nepočítám a jedině co si hlídám tak jsou bílkoviny abych jich měla dostatek nejen pro udržení svalové hmoty, ale taky regenerace. 

Já se od toho listopadu snažila jíst nižší sacharidy, bylo to fajn do té doby než mi zase začaly chybět, tak jsem je stejně postupně navyšovala, tak aby mi to vyhovovalo. A právě tohle mě utvrdilo v to, že to nemá smysl, že moje tělo někdy ty sacharidy potřebuje a někdy až tolik ne.

Velký vliv má na mě stres, spánek, trénink. Tím se chci dostat i k těm přerušovaným půstům. 

Přerušovaný půst nedodržuji již každý den a to z jednoho důvodu a to, že mi chybí síla na trénincích a to prostě obětovat nechci. Začalo mi to vadit. Sice nepotřebuji snídat ale vždy si něco malého před silovým tréninkem dám. Před během si nic nedávám a držím přerušovaný půst. 




 
Nový set od Strongbeauty shop

Co se týče těch vlivů jako špatný nebo nedostatečný spánek, stres, náročnější trénink. Já zkrátka když tohle mám, někdy i vše dokupy, tak mám větší potřebu SACHARIDŮ a pokud si natvrdo snižují jejich z obsah ve stravě tak to zase vede k přejídání, k záchvatům a tak. MOJE TĚLO takhle reaguje a vznikají mi tyto problémy. I tohle byl důvod přestat počítat kalorie. 

Takže doufám a věřím, že teď se mi konečně podaří mít ZDRAVÝ VZTAH K JÍDLU a porazím to. 

Nechci být vázaná na jednu nebo druhou stranu, chci poslouchat svoje tělo a to je nejdůležitější. 

Ale tím, že jsem navýšila sacharidy a zpět zařadila přílohy neznamená, že mám tuky nějak nízko, stále si je držím vysoko kvůli hormonální situaci a sytosti. 

Jsem sama zvědavá co tu budu psát jako další pokračování. 

Mějte krásný den. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake