Myprotein - je kvalitní?

Rozhodla jsem se napsat tento příspěvek, protože jsem si fakt oblíbila oblečení od Myprotein. Dříve jsem od nich pár kousků měla, ale nějak mě to neuchvátilo, spíš jsem koukala po jiných profláklých značkách, které nosí každá známá fitnesska a myslela jsem si jak je to skvělý, když je to tak drahý.

Věřte mi, mám doma několik kousků od těchto značek, něco jsem i povracela a něco mám doma a lituji, že jsem to vůbec pořídila za takový peníze. 

Na Myprotein máte opravdu kvalitní sportovní oblečení a nejen oblečení, ale i doplňky stravy a snacky a se slevou máte dokonce to zboží úplně za hubičku. Jo a myslím, že pokud použijete kód IVETA-RN1, tak máte 46% slevu pokud nakoupíte za 1000 Kč. 

Konkrétně já mám opravdu nejvíce oblíbenou kolekci Velocity. Za ni dám ruku do ohně. A pak i ty ostatní. Nemůžu si na nic stěžovat. Kupuji i některé doplňky stravy a samozřejmě protein tyčinky/cookies atd. 

Jo a s tím oblečením, mám i běžeckou vestu, ta je úplně top. Mám velikost M při 40 konfekční velikosti. Jsem s ní strašně spokojená, víc než s cestou z Decathlonu. No a pak mám i různé mikiny, pokožky, prostě všechno co je v akci, tak na to máte ještě i tu slevu. Opravdu se to vyplatí, kvalitní věci za málo peněz. 

S proteinem nemám zkušenosti, to se omlouvám, ten si beru jinde. U Nutrifitness a tam mám kód Iveta20 pro 20% slevu od června pouze Iveta15 pro 15% slevu. Dělají výbornou konzistenci a hlavně ta chuť není umělá a je naprosto dokonalá. 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake