DIY VELIKONOČNÍ VĚNEC

S dětmi jsem vyrobila domácí velikonoční věnec. My tvoříme a vyrábíme hodně ač mám chlapečky. Když zrovna nechtějí dělat to co chci já, tak nechám fantazii na nich. 


Často nakupujeme věci na tvoření v řetězcích Action nebo Tedi. Je tam toho fakt hodně za málo peněz. Není to žádná reklama jen tip pro Vás maminky abyste trošku ušetřili. 

Taky se snažím využívat to co nám doma zbyde, roličky od WC papíru, od potravinové fólie nebo alobalu. Zkrátka snažíme se využívat hlavně to co by šlo hned do odpadu. 

Na korpus věnce budete potřebovat větve např. z vrby, které stočíte do věnce. Proste stačí jít na procházku a máte vždy nějaký korpus. Postačí ale i karton, že kterého vyřežete věnec pomocí velkého a malého talíře. 



Dále si nazdobíte vyfoukaná vejce, letos děti chtěly zkusit třpytky :D ale povedlo se jim to, to se musí uznat. Stačí Herkules a třpytky. 

A na věnec jsme do meziprostoru nalepili pomocí tavné pistole mech a buxus. Zase z procházky jsme si nasbírali co potřebujeme. 

Cena? maximálně vejce, které jsme stejně využili na vaření a náplně do tavné pistole, kterou má snad každá maminka, která se snaží tvořit, doma. 

Přeji krásný den a hezké tvoření s dětmi. :) 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake