Moringa - Herbandme

S dětmi v mateřské školce jsem se potýkala s kdejakým bacilem a většinou se stávalo, že jsme si to postupně předávali celá rodina a tak jsem pro sebe hledala něco na zlepšení a podporu imunity. Rozhodně jsem chtěla něco přírodního a žádné sirupy nadupané cukrem a umělými sladidly.

A tak jsem přišla na Moringu. Moringa není bylinka je to strom. Tento strom se dá zužitkovat úplně celý včetně kořene. Domorodci ji využívají dodnes díky skvělému nutričnímu složení. Na 100g mám 28g bílkovin a obsahuje také vyvážený poměr sacharidů a tuků. Opravdu mě to překvapilo. A také má vysoký obsah vlákniny což prospívá s pocitu nasycení, takže to domorodcům pomáhalo překonávat období hladu, ale také ji od nepaměti využívali jako lék. Moringa se tímto řadí mezi superfoods a má lepší účinky než třeba spirulina nebo chlorella.


Obrovský benefit Moringy je to, že ovlivňuje hladinu krevního cukru a podporuje trávení právě díky obsažené vláknině.

Já jsem zastánce superfoods, sama užívám právě i směs spiruliny, chlorelly, zeleného ječmene a mám ráda i matchu. Za mě to rozhodně pomáhá trávení a nafouklému břichu.


Herbandme mají v nabídce právě Moringu nejen v kapslích ale třeba o v čajích, koření, aj, ale já jsem tedy velmi spokojená s těmi kapslemi, protože je zapiju a necítím žádnou pachuť nebo něco. 



Já jsem tedy původně chtěla vyzkoušet Moringu na zlepšení imunity, ale také pomáhá i k redukci váhy, tak to je takový malý bonus, třeba opravdu pomůže. 


Navíc s kódem Kumar1 máte 10% slevu na všechny produkty.

Mějte krásný den.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mramorová bábovka

Donuty z horkovzdušné fritézy

Kakaovo-kokosový mug cake