Grusetky se špenátem, pancettou a parmezánovou omáčkou

Dříve jsem tohle jídlo připravovala s těstovinami a bylo to takové super rychlé jídlo.

Tak jsem si opět připravila grusetky a zkusila to s nimi. Musím říct, že jídlo bylo výborné a proto Vám tady napíšu recept. Recept na grusetky jsem už zveřejňovala, tak odkaz na recept zde.

Dobrou chuť :)

Na parmezánovou omáčku s baby špenátem a pancettou budete potřebovat:
  • 100g baby špenátu
  • 100ml smetany ke šlehání
  • 50g pancetty nebo slaniny
  • stroužek česneku
  • sůl, pepř
  • ghí (sádlo, jiný tuk)
Na lžičce ghí jsem si orestovala pancettu, přidala jsem omytý baby špenát a nechala jsem ho zvadnout. Pak jsem přidala česnek, sůl, pepř podle chuti a zalila smetanou. Smetanu jsem zredukovala tak, že se jakoby zahustila sama od sebe (trvalo to asi 10 min) a nakonec jsem tam přidala grusetky.

Recept na grusetky naleznete zde.

Přeji krásný den a dobrou chuť :).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Mléčné řezy

Čokoládová pěna

Grusetky podle paní Lucky Grusové